Vaatteemme ovat tehty kunnioittaen ihmisiä ja planeettamme

Collegemme ja hupparimme ovat valmistettu luomupuuvillasta (85%) ja kierrätetystä polyesteristä (15%). Kaikki t-paidat ovat 100 % puuvillaa. Nämä kestävät ja ekologiset materiaalit tuntuvat erittäin pehmeiltä, paksuilta ja rennoilta päällä.

Vastuullisuus Ketun toiminnassa

Meille on todella tärkeää yrityksemme toiminnassa pyrkiä minimoimaan maapallon resurssien kuluttaminen ja kasvihuonepäästöjen aiheuttaminen. Toimintamme ehdottomasti suurimmat kasvihuonekaasujen lähteet ovat tuotteissamme käytetyt materiaalit, jonka vuoksi kiinnitämmekin suurta huomiota yhteistyökumppaneidemme tuotannon eettisyyteen ja ekologisuuteen. Ketun idea on olla rento brändi, joka tekee asiat omalla tavallaan ja meille yksi tärkeimpiä tapoja on tehdä asiat vastuullisesti.

Tuotteemme ovat sertifioituja, ja olemme hyvin ylpeitä tästä. Lisäksi odotamme yhteistyökumppaneilta huippulaatua, jotta yhteisömme uudet ja vanhat asiakkaat saavat parhaan mahdollisen tuotteen käyttöönsä. Mitä parempaa laatua tuotteemme ovat, sitä pidempään ne kestävät. Ja näin onnistumme myös säästämään maapallon resursseja.