Tietosuojalauseke

Päivitetty 18.5.2022 

Kettuboarding verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseen.

REKISTERIN NIMI

Kettuboarding Oy verkkokaupan asiakasrekisteri
YHTEYSTIEDOT
Kettuboarding Oy
Töllintie 49 A
90230 OULU
info(a)kettuboarding.fi
Puhelin: 0409740412
Y-tunnus: 3286108-3 
Yhteyshenkilö: Miikael Kaltakari

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

- etunimi, sukunimi, syntymäaika
- postiosoite, sähköpostiosoite
- puhelinnumero
- tilaus- ja laskutustiedot

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme.Kettuboarding käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan myös käyttää Kettuboardingin toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksen perustein.

MARKKINOINTI

Sähköpostimarkkinointiin pyydämme sinulta aina erillisen luvan. Verkkokaupan etusivulta löydät linkin, josta voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit myös tilata uutiskirjeen rekisteröinnin tai tuotetilauksen yhteydessä, laittamalla rastin ruutuun. Mikäli annat suostumuksen, lähetämme sinulle sähköpostiin tarjouksia ja tietoja kettuboardingin tuotteista ja toiminnasta. Voit halutessasi koska tahansa poistua rekisteristä. Jokaista lähettämästämme uutiskirjeestä löytyy linkki, minkä kautta voit vaivattomasti poistua listalta.

TIETOJEN LUOVUTUS 

Tietoja ei luovuteta Kettuboarding Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen, esimerkiksi myös Posti käsittelee tietojasi meidän lisäksi.

TIETOJEN SÄILYTYS

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

SINUN OIKEUTESI

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Kettuboarding Oy on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Tiedot toimitetaan 1kk sisällä. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla info@kettuboarding.fi