- Toimitusehdot -

Tässä on käyttöehtomme. Tutustu huolella ennen kuin tilaat.

1. Yleisesti

Nämä käyttöehdot koskevat Kettuboarding-verkkokauppaa ja sen kautta asetettuja tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa ja hyväksyt kyseiset käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Pidätämme oikeutemme muuttaa verkkokaupan sisältöä, mukaan lukien hintoja, valikoimaa ja käyttöehtoja. Mikäli muutamme käyttöehtojamme oleellisesti, pyrimme ilmoittamaan tästä asiakkaillemme. Verkkokauppa on suunnattu suomessa asuville asiakkaillemme. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

2. Yhteystietomme

Kettuboarding Oy
Y-tunnus 3286108-3
Töllintie 49 A, 90230 OULU
Puhelin: 0400545157
Info@kettuboarding.fi

3. Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asioiminen jatkossa toimii jouhevammin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit oman tilisi kautta helposti seurata tilauksen käsittelyä ja tilauksiasi. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse.Kaikki kuluttajahinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

4. Maksuehdot ja maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (kettuboarding).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

5. Toimitus ja saapumisaika

Toimitusaika (ennakkotilaustuotteet)

Toimitusaikamme ennakkotilaustuotteista vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Yleisin toimitusaikamme on ennakkotilauksen viimeisestä päivämäärästä 2-3 viikkoa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Emme vastaa meistä riippumattomien ylivoimaisen esteiden takia aiheuttamien viivästysten tai viivästymisen aiheuttamista haitoista.

Toimitusaika (varastotuotteet)

Yleisimmät toimitusaikamme ovat noin viikon sisällä tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Emme vastaa meistä riippumattomien ylivoimaisen esteiden takia aiheuttamien viivästysten tai viivästymisen aiheuttamista haitoista.

Toimitamme tilaukset postipaketteina. Tilaukset toimittaa posti.

6. VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautus oikeus, lukuun ottamatta personalisoituja tuotteita. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa ja laput paikoillaan.  Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palautus ja vaihtotilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse: info(a)kettuboarding.fi

Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas itse. Käytä tuotetta palauttaessa Postin sopimusnumeroa. Palautuskulu 7€ pidätetään tuotehyvityksestä. Vaihtotilanteessa voit käyttää Postin tai Matkahuollon sopimusnumeroa veloituksetta. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Reklamaatiotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. 

7. Verkkokaupan sisällön ja aineiston tekijänoikeudet

Kettuboarding Oy omistaa verkkokaupan sisällön, johon kuuluu kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tuotemerkit ja kaaviot. Sisällön luvaton käyttö on kiellettyä.